Lo Poloko

Lo Poloko Live @ Cafe Steijn Koningsdag

Koning Steijn

Koning Steijn, een Rotterdamse Koningsdag met een revolutionair randje 🎸🤘
Het mag een paar centen kosten, maar dan heb je ook wat. Willy, Max en de prinsessenmeisjes komen aankomende Koningsdag naar Rotterdam om de monarchie in het zonnetje te zetten. Leuk hoor, Oranje boven, maar wat te doen als je een broertje dood hebt aan deze vorstelijke poppenkast? Geen paniek, want Koning Steijn luidt op 27 april het Derde Stadhouderloze tijdperk in met een muziekspektakel van revolutionaire proporties. Wat mag je verwachten? Koud bier, gesjeesde DJ’s, een outdoor herriepaleis en een royaal muziekmenu waar U jij tegen zegt, met optredens van:
FLORA
Baanbrekende singer-songwriter uit Rotterdam, rebel without a cause, Queen of the Digital Age en megatalent wier EP tour hoge ogen gooide onder muziekliefhebbers in Rotterdam en de buitengebieden.
👑
Steijn Huisband
De grootste hits uit de muziekgeschiedenis, uitgeserveerd door de grondleggers van de Maasstadrock, onder wie Inge Bonthond, Theo Braams, Christine Punselie, Ockie Klootwijk, Rene van Veen en Joeri Rook.
👑
Lo Poloko
Rock, Ska, Cumbia, Balkan, Dub, de mannen van Lo Poloko zijn van alle markten thuis. Zolang het dak er maar af gaat. En dat gaan we regelen!
👑
Easy Live band met Anton Arema
Rock ‘n Roll voor gevorderden. Meezingen mag. Pogoën ook.
👑
Beste Rijksvoorlichtingsdienst, hoewel Café Steijn sinds jaar en dag als republikeins bolwerk te boek staat, is de koninklijke familie uiteraard van harte welkom. Mits Willy bier en borrelhapjes uitdeelt natuurlijk. En Max moet een liedje zingen! 🎶
Enfin, koop snel een kaartje voor Koning Steijn, zodat je zeker weet dat je bij bent. Het aantal kaarten is beperkt en op is op, dus wat morgen niet kan, moet je vandaag doen. Bestel nu je kaarten via:

https://www.eventbrite.com/e/tickets-koning-steijn-577376517707?fbclid=IwAR33vzufK9uXGvrNIJXEz-LdczP2JUqTjZt9lU3OXe3nrAEDGzw9PJOli7Y

Event link on Facebook: https://www.facebook.com/events/765872128034655/?ref=newsfeed&locale=nl_NL

Date

Apr 27 2023
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

€11.20

More Info

Read More

Location

Cafe Steijn
Rotterdam

SPOTIFY

FACEBOOK