Lo Poloko

Lo Poloko live @ Valkhof Festival

Valkhof Festival

Van 15 t/m 21 juli rollen we op Valkhof Festival in het Valkhofpark in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor acts waarvan wij vinden dat jij ze gezien moet hebben. Op Valkhof Festival ben je er altijd vroeg bij, want vaak groeien die namen niet veel later door naar grotere podia. Valkhof Festival is een ontdekkingsfestival waar zowat elk denkbaar genre aan bod komt. En het allerbeste? Valkhof Festival is gratis!

Met zeven dagen, even veel podia, meer dan 150 acts én het mooie Valkhofpark als ‘backdrop’ is Valkhof Festival uniek in z’n soort. Er is immers geen festival ter wereld dat internationale topacts, talent van eigen bodem en muzikale ontdekkingen op zo’n schaal aanbiedt voor nul euro entree!

Het beste gratis festival op aarde beleef je tijdens het grootste event van Nederland, in de beste Europese jongerenbestemming van 2022! Wie volgen er van 15 t/m 21 juli in de voetsporen van Ben Howard, Black Midi en Caribou? Check het volledige programma van Valkhof Festival 2023 hier.

Date

Jul 21 2023
Expired!

Time

21:00 - 22:00

More Info

Read More

Location

Valkhof Festival
Nijmegen

SPOTIFY

FACEBOOK